Prvi teniser sveta Novak Đoković, debitovao je kao prezenter na ovogodišnjoj dodeli MTV nagrada, koja je održana proteklog vikenda u Milanu.

nole-i-jelena_1000x0Na jednoj od  najprestižnijih ceremonija koja se održava jednom godišnje u gradovima širom Evrope, među popularnim muzičkim zvezdama, našao se i jedan sportista. Svojim prepoznatljivim šarmom i duhovitošću, Nole je po ko zna koji put pokazao svestranost.

Na opšte oduševljenje publike i svih prisutnih, Novak je sa suprugom Jelenom prošetao crvenim tepihom, a potom se publici obratio na italijanskom i uručio nagradu najboljem hip hop izvođaču, koja je ove godine pripala Niki Minaž, a koja se nije pojavila na dodeli.

Noletovim nastupom bili su oduševljeni i publika i izvođači, a njegove “kolege” sa ceremonije za njega imale su samo reči hvale. Društvene mreže su to veče brujale o Novaku i njegovom performansu, a mnoge poznate ličnosti prokomentarisale su da su upravo od njega čuli sve najlepše o Srbiji i da bi vrlo rado došli u posetu.

Comments are closed.